Cadeaukaart Roads Maakt

Ja, er is er één jarig, een collega is zwanger of iemand werkt 20 jaar voor het bedrijf! Het maakt niet uit wat de aanleiding is van deze feestelijke gebeurtenis: iedereen verdient iets moois en bijzonders. En dat is nou precies waar RoadsMaakt voor staat: bijzondere, handgemaakte en gerecyclede producten met een sociaal verhaal. Met een mix van producten op het gebied van lifestyle, wonen, kinderen en koken. 

Bij RoadsMaakt worden professionele, unieke & duurzame producten gemaakt van veelal gerecyclede materialen. De producten variëren van houten borrelplanken, knuffels gemaakt van oude jeans. Deze producten verkopen wij via het platform RoadsMaakt. Elk product komt van een andere maker en elk product heeft een ander verhaal. Door de producten te verkopen, dragen wij bij aan het zelfvertrouwen van de deelnemers van Roads. Werken is goed voor de gezondheid. Ze zijn trots op hun product, voelen zich gewaardeerd en maken écht onderdeel uit van de maatschappij. Hun deelname geeft ze perspectief op de toekomst en werkt herstel bevorderend. De opbrengst van de verkoop van de producten van RoadsMaakt komt uiteraard ten goede aan de sociale firma’s & werkplekken.

Is er iets leukers dan cadeautjes krijgen? Ja zeker. Een cadeautje geven! En heb je geen idee wat je moet geven, maar ben je op zoek naar een uniek cadeau waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een sociale samenleving? Dan ben je bij RoadsMaakt aan het goede adres. Omdat er zoveel mooie producten zijn en het soms lastig kiezen is, hebben wij de RoadsMaakt cadeaukaart. Met dit perfecte cadeau kan de ontvanger zelf iets kiezen bij RoadsMaakt. De cadeaukaart is alleen inwisselbaar op de website van RoadsMaakt en is niet in te wisselen voor geld.

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte.