fbpx

Kerstpakketten 2021

De kerstpakketten 2021 komen er weer aan. Misschien lijkt het nog ver weg, maar kerstpakketten zijn een belangrijk onderdeel van het jaar. Bij ieder bedrijf, groot of klein, heeft het samenstellen en bestellen van kerstpakketten de nodige voorbereiding nodig. Wil jij je medewerkers verrassen met een sociaal kerstpakket? Met onze duurzame, bijzondere en sociale producten sla je de plank zeker niet mis. Maak je medewerkers blij met unieke en handgemaakte items. Om je een aantal kerstpakket ideeën te geven: een prachtige borrelplank met keramiek, een schort van gerecyclede jeans of een mooie bureaulamp.

Kerstpakketten idee

Op zoek naar een bijzonder kerstpakket idee? De vraag naar sociaal maatschappelijke kerstpakketten wordt steeds groter. Met de collectie bijzondere producten van RoadsMaakt hopen wij bedrijven te kunnen inspireren. Wij bieden producten aan die door mensen gemaakt zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn de deelnemers van Roads die door middel van coaching en begeleiding op de werkvloer zich verder ontwikkelen. Onze makers zijn trots op hun product. Werk geeft hun houvast en perspectief op de toekomst. Zo stromen inmiddels 70% van onze deelnemers uit naar betaald werk. Om deze reden vertellen onze producten een sociaal verhaal. Social impact staat hoog in het vaandel en wij hopen dat dit ook voor het bedrijfsleven geldt. Dat er meer aandacht en concerns besteed wordt aan hoe het product gemaakt wordt. Ons verhaal is sociaal, eerlijk en transparant.

Duurzame kerstpakketten

Je bent op zoek naar een duurzaam kerstpakket die geen schade toebrengt aan mens of milieu. Duurzaamheid hoeft niet te betekenen dat een kerstpakket duur is. Van onze borrelplanken tot ontbijtborden: RoadsMaakt is een oase voor verantwoorde shoppers. Onze sociale firma’s maken van oude materialen weer prachtige kunstwerken. Onze knuffels zijn gemaakt van gerecyclede jeans, de bureaulamp van een oude fiets en van overgebleven hout maken we onze borrelplanken. Oude materialen worden als het ware terug in de economie gepompt.

Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen bij RoadsMaakt is eenvoudig. Collega’s, personeel en cliënten zullen zich straks zeker gewaardeerd voelen met een kerstpakket van RoadsMaakt. Stuur een bericht naar caroline.cranen@roads.nl voor meer informatie. Laat ons weten in welke producten je geïnteresseerd bent en wij zullen een voorstel op maat maken!

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte.