fbpx

Kerstpakketten met een sociaal verhaal

Kerstpakketten samenstellen? Alhoewel Kerst nog ver weg is, zijn de aanbieders alweer druk bezig om kerstpakketten samen te stellen. Kies dit jaar voor een kerstpakket met impact! Kerst is het moment om waardering voor collega’s te laten en zakenrelaties te bedanken voor een mooie samenwerking. Bij RoadsMaakt maak je een sociale invulling van jouw kerstpakket met bijzondere mooie en unieke producten. Prachtige producten met een duurzaam karakter gemaakt door deelnemers van Roads. Zo dragen we met zijn allen bij aan een leefbare wereld en geef jij je (zaken) partners een geschenk met hoge impact. Wat is er mooier dan collega’s te verrassen met een sociaal kerstpakket tijdens de feestdagen? Bovendien is een groot aantal producten duurzaam door het gebruik van gerecycled materiaal. Een kerstpakket krijgen en uitpakken is uiteraard veel leuker en gezelliger dan een bon of een envelop met inhoud.

 

De samenstelling van het kerstpakket

Wij helpen u graag op weg met reeds samengestelde pakketten uit onze unieke collectie waaruit u dan weer ideeën op kunt doen. Stuk voor stuk heeft de samenstelling van onze kerstpakketten een uniek verhaal en maken ze de wereld een beetje mooier. Heel tof om als medewerker te krijgen, maar vooral ook leuk om te geven. Een bijzondere kerstervaring. Heerlijk het nieuwe jaar in met een nieuw serviesje van keramiek, een fijne bureaulamp of een leuke macramé plantenhanger.

Heb je interesse in een kerstpakket met duurzame, sociale en handgemaakte producten van onze sociale ondernemingen en creatieve werkplaatsen? Klik hier voor het contactformulier en stuur ons een berichtje.Wilt u geen kerstpakket samenstellen, maar een RoadsMaakt cadeaukaart geven? Ook dat is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte.