fbpx

Sociale relatiegeschenken: Samen zorgen voor nóg meer maatschappelijke impact.

Duurzame en sociale relatiegeschenken en kerstpakketten. Dat is wat RoadsMaakt jouw bedrijf kan leveren. Gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en van gerecyclede materialen. Van cadeaubonnen tot persoonlijke en unieke producten. We maken ze iedere dag met veel plezier.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is steeds belangrijker in onze maatschappij. Medewerkers hechten meer waarde aan werken bij een organisatie, die oog heeft voor mens en milieu. RoadsMaakt helpt je graag bij de invulling van jouw MVO beleid. Dit kan bijvoorbeeld door het vervullen van jouw social return verplichting, het samenstellen van het kerstpakket of het verzorgen van sociale relatiegeschenken. De belangrijkste motivatie is ‘er toe doen’. Door bij RoadsMaakt sociale relatiegeschenken te kopen kun je als bedrijf meer impact creëren om onze samenleving socialer en duurzamer te maken. Inkopen bij circulaire en sociale ondernemingen is een mooie manier om maatschappelijke waarde te creëren. Het begint allemaal bij de maker en de ontwikkeling van het product. Alle RoadsMaakt producten zijn gemaakt door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bovendien is een groot aantal producten duurzaam door het gebruik van gerecycled materiaal. Samen willen we het verhaal van RoadsMaakt vertellen en zo meer sociale impact maken. Heb je interesse in onze producten? Klik hier voor het contactformulier en stuur ons een berichtje.

Benieuwd naar onze gehele collectie? Die kan je hier vinden.

 

Samenwerken?

Naast onze vaste collectie producten staan wij open voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Stuur een mailtje naar jijmaakt@roads.nl en we nemen contact met je op.

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte.